Takaisin

Franchising

Menestystarinamme on vienyt meidät yhdestä Helsingin suosituimmista ravintoloista Suomen johtavaksi fast casual -ravintolaketjuksi. Haluamme tuoda maukkaat annoksemme kaikkien saataville ja haemme nyt uusia yrittäjiä ympäri Suomea osaksi vahvasti kasvavaa Fafa’s perhettä.

Fafa’sin taustalla on rakkaus hyvään ruokaan ja tunnelmaan sekä nöyrä ja innovatiivinen lähestymistapa ravintolatoiminnan kehittämiseen. Fafa’s -yrittäjänä sinulla on intohimo hyvän ruoan valmistamiseen ja osaat luotsata tiimisi pyörittämään laadukasta ja palvelevaa ravintolaa.

Ketjumme tarjoaa sinulle alan kuumimman brändin, ainutlaatuisen ravintolakonseptin, maukkaat reseptit ja kattavat tukipalvelut avuksi oman Fafa’s -menestystarinan luomiseen.

Ketjun konseptia ohjeistetaan englannin kielellä, joten sinulla tulee olla valmiudet kommunikoida myös englanniksi. Fafa’s -yrittäjänä sinulla on myös valmius hankkia riittävä rahoitus ravintolasi rakentamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen.

Tilaa infopaketti

Ole hyvä lataa infopaketti tästä!

Infopaketti antaa lisätietoja yrittäjyydestä Fafa’s -ketjussa, infopaketin mukana saat myös ohjeet hakemuslomakkeen täyttämiseksi.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:

Anu Lindholm

Franchise & Development Manager

puh. 0400 814 868

anu@fafas.fi