Takaisin

Kaipaako juniorijoukkueesi sponsoria?

Yksi parhaista tavoista antaa takaisin on auttaa nuoria tekemään sitä, mitä he rakastavat. Niinpä me Fafa’silla haluamme tukea nuoria sponsoroimalla 15 juniorijalkapallojoukkuetta.

Kerro meille, kaipaako juniorijalkapallojoukkueesi sponsoria? Arvomme 500 euron joukkuekohtaista paitasponsoria 15 jalkapallojoukkueelle!

Osallistuminen:

Tee treeneissä lyhyt 10 sekunnin hakuvideo, ja kerro meille miksi juuri sinun joukkue on avustuksen tarpeessa. Jaa video omissa somekanavissa hashtägillä #teamfafas2019 ja tägää meidät Facebookissa/Instagramissa @fafaspita. Lähetä julkaisemasi hakuvideo, joukkueen nimi, koko, paikkakunta ja yhteyshenkilön sähköpostiosoite osoitteeseen junnufutis2019@fafas.fi 19.5.2019 mennessä. Arvonta tapahtuu viikolla 21. Paitasponssin saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Listaamme myös sponsoroitavat joukkueet Facebook päivityksessä.

Säännöt:

Junnujoukkueiden on tultava kaupungeista, tai niiden lähialueilta joissa sijaitsee Fafa’s ravintola. Näitä ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Raisio, Lahti, Turku, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu, Kerava, Joensuu ja Lappeenranta. Joukkueissa on oltava vähintään 10 pelaajaa. Fafa’s-logon tulee näkyä pelipaidassa, jolla pelataan kesällä 2019. Logo painetaan joukkueen omiin olemassa oleviin paitoihin, jonka Fafa’s kustantaa. Painatus tapahtuu Fafa’sin yhteistyökumppanin kautta tai paikallisen painotalon kautta jos sinun paikkakunnallasi ei toimi sama painotalo.

Onnea!