Takaisin

FRANCHISEE

Monta kertaa pääkaupunkiseudun parhaimmaksi street food -ravintolaksi valittu Fafa´s haluaa tuoda maukkaat annoksensa kaikkien saataville ja hakee nyt yrittäjiä pääkaupunkiseudulle.

Fafa´s –yrittäjänä haluat johdattaa oman ravintolasi menestykseen. Fafa´sin hengen mukaisesti kansainvälinen henkilökuntasi tarjoaa ammattimaista ja ystävällistä palvelua omaan yksilölliseen tyyliinsä. Ketjun konseptia ohjeistetaan englannin kielellä, joten sinulla tulee olla valmiudet kommunikoida myös englanniksi.

Ketju tarjoaa sinulle alan kuumimman brändin, ainutlaatuisen ravintolakonseptin, maukkaat reseptit ja kattavat tukipalvelut avuksi oman Fafa´s -menestystarinan luomiseen.

Fafa´s –yrittäjänä sinulla on intohimo hyvän ruoan valmistamiseen ja osaat luotsata tiimisi pyörittämään laadukasta ja palvelevaa ravintolaa. Sinulla on myös valmius hankkia riittävä rahoitus ravintolasi rakentamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen.

Mikäli näet itsesi Fafa’s-yrittäjänä ja/tai tiedät hyvän paikan Uudellamaalla Fafa´s -ravintolalle, ilmoita siitä heti meille osoitteeseen franchise@fafas.fi