Tillbaka

OM FAFA’S

Fafa’s startades i Helsingfors 2011 och blev snabbt en succé. Idag finns det 29 Fafa’s restauranger i Finland och Estland och nu har vi tagit oss till Sverige. Vi tror att fräsch mat serverad i en skön miljö av vår härliga personal är ett framgångsrecept.
Våra pitas, såser och falafel är gjorda på egna hemliga recept och alla ingredienser är färska och till stor del organiska.

Varmt välkomna att prova vår fräscha goda sortiment/utbud och ge oss gärna feedback på vår Facebook-sida eller direkt till oss här, eller ring oss på +46842052214

JOBBA MED OSS

Nu drar vi igång Fafa´s i Sverige efter succén i Finland. I Finland finns idag 29 restauranger och nya öppnas varje månad. Nu vill vi göra denna resa i Sverige och en mycket viktig del i detta är att bygga ett härligt gäng som vill vara med på vår resa.

Vi söker ständigt nya talanger som vill jobba med oss. Inget krav på tidigare erfarenhet från restaurangbranschen men har du en skön personlighet och älskar service, kanske du är den vi söker. Du ska även gilla ett högt tempo och vara initiativtagande. Vi erbjuder både heltidstjänster och extrajobb.

Visst låter detta spännande? Hör av dig omgående till bob@fafas.se så tar vi det därifrån. Skicka gärna ditt CV och en kort beskrivning av dig själv.

Wolt

Beställ här!