Back

Fafa’s on avattu asema-aukiolle Helsingin ytimeen

Fafa’s avasi ravintolan keskustan Sokoksen alakertaan, päärautatieasemaa vastapäätä.

Uusi ravintola avasi ovensa asema-aukiolle perjantaina 18.5. Asiakkaat pääsevät nauttimaan maukkaita gourmet streetfood-annoksia yömyöhään, sillä ravintola on auki joka päivä klo 10–06.

Fafa’sin uuden tilan ilmeen on toteuttanut kuuluisan katu- ja grafiittitaiteilija Jani Tolin. Teemana on mystiikka ja salaliittoteorioita, jotka ovat esitetty roskalehti-tyylillä. Huumori, sarkasmi ja empaattisuus nousevat esille seinillä olevista teksteistä. Tolin sai inspiraation projektilleen mm. tunnetulta katumuoti suunnittelijalta Virgil Ablohilta, suositulta muotibrändiltä Supremeltä, sekä tunnetuista salaliittoteorioista.

 


FAFA’S on Suomalainen ravintolaketju, joka on vuodesta 2011 tarjonnut asiakkailleen käsintehtyjä ja maukkaita Lähi-idän inspiroivia gourmet streetfood-annoksia tuoreista raaka-aineista. FAFA’S sai alkunsa yhdestä liikkeestä Helsingin Punavuoresta vuonna 2011. Fafa’s toimii franchising-periaatteella, ja tavoitteena on kasvaa yhteensä 40 yksikköön, Suomessa ja ulkomailla, vuoden 2018 loppuun menneessä, ja rikkoa 100 yksikköä vuoden 2021 menneessä.